PRIPREMALI TERORISTIČKI NAPAD! Holandska i nemačka policija uhapsile pet osoba!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Dec.2018, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIPREMALI TERORISTIČKI NAPAD! Holandska i nemačka policija uhapsile pet osoba!

Holandska i nemačka policija uhapsile su danas pet osoba osumnjičenih za pripremanje terorističkog napada u Holandiji

Holandska policija je saopštila da su četiri osumnjičene osobe uhapšene u Roterdamu i da je policija izvršila pretres nekoliko lokacija.

PANIKA NA AERODROMU U HANOVERU, OBUSTAVLJENI LETOVI!

U saopštenju holandske policije se navodi da se istraga nastavlja da bi se utvrdio obim moguće pretnje.

Prethodno je nemačka policija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << objavila da je danas uhapsila Sirijca osumnjičenog da je planirao da izvrši teroristički napad u Holandiji.

Policija je navela da je 26-godišnji Sirijac uhapšen u Majncu, gradu na zapadu Nemačke, nakon što je Holandija uputila zahtev za njegovu ekstradiciju.

Osumnjičeni Sirijac nema boravak, kao ni krivični dosije u Nemačkoj, dodaje policija.

Policija, koja je pretresla stan u kom je Sirijac pronađen, navodi da ne može da iznese više detalja jer je ovo slučaj kojim se bavi holandska policija u Roterdamu, prenosi AP.

Rojters navodi da će osumnjičeni Sirijac sutra biti izveden pred sudiju, a da će viši regionalni sud u Koblencu odlučiti o njegovom izručenju.

BONUS VIDEO: APOKALIPTIČNE SCENE U RUSIJI: Sumnjalo se da se meteorit zakačio za vrh vulkana i srušio u reku, a onda je otkriveno da se radi o KLIZIŠTU

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.