PRINCEZA OD ZNANJA TRAŽI POSAO! Poznata voditeljka kviza Potera ostala bez zaposlenja i živi od pomoći biroa

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 11:56

"PRINCEZA OD ZNANJA" TRAŽI POSAO! Poznata voditeljka kviza "Potera" ostala bez zaposlenja i živi od pomoći biroa

Milici je krajem juna poslodavac saopštio da je postala tehnološki višak i da mora da smanji broj zaposlenih zbog krize izazvane koronom

Milica Jokanović, koju publika gleda kao tragača u kvizu "Potera" na RTS, ostala je bez posla i živi od pomoći sa biroa.

. Diplomirana pravnica i šampionka brojnih kvizova tako je ostala bez izvora prihoda, te joj je sada, kako kaže, egzistencija ozbiljno ugrožena.

- U kompaniji u kojoj sam radila samo su mi saopštili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da firma ima problema i postala sam tehnološki višak. Radni odnos mi je prestao 30. juna i od tog dana sam nezaposlena. Preživljavam od minimalca koji dobijam sa biroa - kaže Milica Jokanović i i dodaje:

- Uporno tražim posao. Šaljem CV na više adresa u nadi da će me neko zaposliti. Volela bih da nađem posao u struci.

Jedini angažman koji trenutno ima je posao tragača u kvizu "Potera" i njen posao je da takmičarima oteža put da kući odnesu novac koji zarade. To joj ne polazi uvek za rukom, ali taj posao nije stalan.

K.

A post shared by Milica Jokanovic Fan Page (@princezaodznanja) on Apr 19, 2020 at 5:51am PDT

- Nemoguće je da se izdržavate od učešća u kvizovima. Oni su samo hobi i izvor neke dodatne zarade - rekla je Milica, poznata pod nadimkom "Princeza od znanja".

Milica Jokanović godinama je naš najbolji takmičar u kvizovima, a sada i jedno od najpopularnijih televizijskih lica, zbog kojeg kvizovi u kojima nastupa imaju veliku gledanost. Sama je naučila da čita kada je imala samo tri godine, i to prvo latinicu. Zbog rata i izbeglištva promenila je nekoliko osnovnih škola, a sve četiri godine srednje škole je završila u 13. beogradskoj gimnaziji na Banovom brdu.

Njena demonstracija neverovatno velikog znanja počela je u kvizu "Sam protiv svih" kod Ivana Bauera, usledio je solidan nastup u "Visokom naponu", vrhunski rezultat u "Velikom izazovu" (oba poslednje navedena kviza kod Dejana Pantelića), pa osvojeni ciklusi "Slagalice" i "Naslovne strane" i takmičarski nastup u prvoj sezoni "Potere", koji je bio veličanstven i samim tim ju je preporučio za ulogu tragača u sedam narednih sezona istog kviza. A najuspešnija godina u karijeri u kvizovima bila joj je 2012, kada je osvojila čak tri kviza za tri meseca.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“Princeza od znanja” prima minimalac sa biroa i bezuspešno traži posao u struci

Izvor: Luftika.rs, 26.Okt.2020

Milicu Jokanović srpska javnost upoznala je kao jednog od tragača u u kvizu “Potera” na RTS. Uprkos svom i više nego zavidnom obrazovanju Milica je nezaposlena i živi od pomoći sa biroa.. Naime, Milici je krajem juna saopšteno da je tehnološki višak i da zbog posledica krize izazvane koronavirusom...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.