PRINC ENDRJU PRIJAVLJEN POLICIJI: Osramoćeni princ ponovo na meti kritika zbog Epstajnove liste

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 14:58

PRINC ENDRJU PRIJAVLJEN POLICIJI: Osramoćeni princ ponovo na meti kritika zbog Epstajnove liste

Oglasio se Skotland jard

Najveća antimonarhistička grupa u Velikoj Britaniji, Ripablik, prijavila je princa Endrua londonskoj policiji nakon što su nedavno objavljeni sudski dokumenti koji ga povezuju s osuđenim pedofilom Džefrijem Epstinom.

Dokumenti koje je otpečatio sud u Njujorku uključuju optužbe da je brat britanskog kralja Čarlsa seksualno napao maloletnicu, u dokumentima nazvanu "Džejn Dou 3“, što princ Endru negira.

Navodna žrtva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Virdžinija Đufre, koja se ranije odrekla anonimnosti kako bi rekla da ju je Epstin tri puta prodao vojvodi od Jorka, prenosi Tajms.

Princ Endru prethodno je porekao sve optužbe i izjavio da se ne seća da je upoznao Đufre, dok je Skotland jard odbio da komentariše da li će ponovo razmotriti optužbe protiv vojvode.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.