PRINC EDVARD, ČARLSOV BRAT JOŠ UVEK U ŠOKU: Smrt oca Filipa ih je sve zakucala, otkriva kako je majci Elizabeti

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2021, 16:44

PRINC EDVARD, ČARLSOV BRAT JOŠ UVEK U ŠOKU: Smrt oca Filipa ih je sve "zakucala", otkriva kako je majci Elizabeti

Velika tuga u kraljevskoj porodici

Princ Edvard je danas otkrio da je britanska kraljica Elizabeta Druga rekla da je smrt njenog supruga Filipa ostavila "veliku prazninu u njenom životu", preneo je Skaj njuz.

Odavajući poštu njegovom ocu Filipu, koji je preminuo u petak u 100. godini, princ Edvard je rekao da njegova smrt znači da je Velika Britanija "izgubila deku nacije".

Vojvoda od Jorka je ocenio da je njegov otac "oduvek mislio više o drugima nego >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o sebi" i brojna saučešća nazvao "fantastičnim".

Članovi kraljevske porodice su prisustvovali ceremoniji u kraljevskoj kapeli Svi sveci kraljevske lože u Vindzor parku.

- Smrt mog oca je bio veliki šok. Bez obzira na to koliko se spremate za najgore, i dalje vas pogodi strašan šok. I dalje pokušavamo da dođemo k sebi, a to je vrlo, vrlo tužno - izjavio je Edvard.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.