PRIMORALI GA DA UĐE U AUTO! Srbi pokušali da kidnapuju muškarca, žrtva se IZVUKLA, reagovala policija

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2023, 18:59

PRIMORALI GA DA UĐE U AUTO! Srbi pokušali da kidnapuju muškarca, žrtva se IZVUKLA, reagovala policija

Oštećeni muškarac je odmah prepoznao osumnjičene jer ih je poznavao od ranije

Trojica Srba optuženi su za otmicu i pretnju licu vatrenim oružjem u zalivu Svetog Pavla na Malti, saopšteno je. Dvojica su uhapšena na Malti, dok se za trećim osumnjičenim traga. Veruje se da se nalazi u Srbiji. Uhapšeni su se izjasnili da nisu krivi, ali im je ipak određen pritvor.

Njima se na teret stavlja i da su tokom otmice žrtvi pokušali da mu otmu 5.000 evra. Inspektor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ispričao sudiji da je 25. novembra, oko 19.00 časova. Žrtva je prijavila policiji da je kidnapovana. Žrtva je zadobila teške povrede koje su potvrdili i lekari.

. Žrtva je takođe poreklom iz Srbije i svi su živeli u istom gradu na Malti. Tužilaštvo je saopštilo da su i nadzorne kamere potvrdile priču koju im je ispričala žrtva.

Oni su ga primorali da na silu uđe u automobil, ali je on uspeo da im pobegne i ode u policijsku stanicu, gde je podneo prijavu protiv osumnjičenih. Dvojica su uhapšena u svojim domovima, dok se za trećim još uvek traga.

Tokom hapšenja policija je u stanovima pronašla oružje koje je takođe zaplenjeno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.