PRIMER BEŠČAŠĆA... Vučević zgrožen porukama opozicije: Danas je isplivao najveći i najgori ljudski talog (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 20:07

"PRIMER BEŠČAŠĆA..." Vučević zgrožen porukama opozicije: Danas je isplivao najveći i najgori ljudski talog (VIDEO)

Ministar odbrane Miloš Vučević oglasio se povodom protesta opozicije.

Ministar odbrane Miloš Vučević izjavio je danas da smo svašta imali u Srbiji od uvođenja višestranačja, ali da neko koristi ovakvu tragediju radi postizanja političkih poena, radi borbe za fotelje i puku vlast, to nismo videli i do sada imali.

- Zanemeo sam od poruka koje šalje opozicija u protestu "protiv nasilja". Ljudi kao da su ostali bez razuma pa pozivaju na ubistvo Vučića. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Кao roditelj sam zgrožen ovim što vidim, kao političar sam zgranut da ova banda zarad nekog prljavog novca koristi bol porodica koje su ostale bez voljenih u bezumnom nasilju. Ja bukvalno ne mogu da verujem šta gledam. Ne mogu ni da imenujem ove nitkove. Iz opozicije je danas isplivao najveći i najgori ljudski talog. Žao mi je što Srbija proživljava ovakve nemile scene kad je najranjivija - poručio je ministar Vučević.

Објава коју дели Милош Вучевић (@milosvucevic_odbrana)

- Primer beščašća, odsustva elementarne pristojnosti i pijeteta prema žrtvama i njihovim porodicama - rekao je ranije ministar, komentarišući najavljeni protest opozicije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.