PRIMEĆENI SNAJPERISTI NA KROVOVIMA! Počeli protesti Srba u BiH: Tenzija se oseća u vazduhu, sve vrvi od policije u Sarajevu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2023, 18:30

PRIMEĆENI SNAJPERISTI NA KROVOVIMA! Počeli protesti Srba u BiH: Tenzija se oseća u vazduhu, sve vrvi od policije u Sarajevu!

Velika napetost na međuentitetskoj liniji razgraničenja Republike Srpske i (muslimansko-hrvatske) Federacije BiH

U blizini mesta gde će se održati protesti pristalica predsednika Republike Srpske Milorada Dodika zabeleženo je prisustvo snajperista na zgradama, navodi Avaz.

Jake policijske snage obezbeđuju protest, a na lice mesta su stigli i vatrogasci.,

Kako prenose mediji iz BiH, policija je obustavila saobraćaj i preusmjerila ga na druge >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << deonice.

Podsećamo, razlog za organizovanje protesta je zabrana MUP-a KS da se protest podrške Miloradu Dodiku održi ispred Suda i Tužilaštva BiH, gde su hteli da osude podizanje optužnice protiv predsednika Republike Srpske.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.