PRIJEPOLJE ZAVIJENO U CRNO: Kobna nesreća prekinula mladi život samo mesec dana pred ženidbu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 21:19

PRIJEPOLJE ZAVIJENO U CRNO: Kobna nesreća prekinula mladi život samo mesec dana pred ženidbu!

Velika tragedija zadesila je okolinu Prijepolja.

U prijepoljskom selu Jabuka zavladao je muk nakon nesreće u kojoj je nastadao muškarac. 

Muškarac (45) iz Jabuke kod Prijepolja nastradao je od udara stuje u svom domaćinstvu, a prema saznanjima jednog beogradskog medija u porodičnoj kući živeo je sa bratom i uskoro planirao svadbu.

Velika nesreća zadesila je Jabuku, planinsko selo nadomak Prijepolja, a meštani čim su čuli sirene Hitne pomoći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << znali su da nešto nije dobro, a kada su čuli šta se zapravo desilo ostali su bez reči.

Naime, meštanin ovog sela je prilikom oštrenja kose brusilicom, nastradao  u svom domaćinstvu, kako je saopšteno, uzrok smrti je strujni udar.

Iako je Hitna pomoć veoma brzo stigla na Jabuku, bilo je kasno, mogli su samo da konstatuju smrt.

Nastradali čovek nakon smrti roditelja u porodičnoj kući u rodnom selu živeo je sa bratom, a kako su nam rekli u selu nijedan od nije oženjen.

U selu su važili za dobre domaćine, komšije o njima imaju samo reči hvale, a ova tragedija zanemela je čitavu okolinu.

Brat stradalog muškarca je danas za Informer rekao da je policija uradila uviđaj, te da precizno ne zna šta se dogodilo.

- Sve piše u izveštaju - kratko je rekao on.

Zet stradalog ispričao je da se nesreća dogodila dok je nesrećni čovek isključivao malu kosačicu.

- On je kleknuo, a onda je došlo do strujnog udara. Bio je bio vrstan varilac, radio je ovde u Jabuci svima. On i brat držali su 50 ovaca i bavili se poljoprivredom. O tome kakav je bio govori to da mu je danas na sahrani bilo 230 ljudi - rekao je zet stradalog.

Njihov zaseok smešten je nedaleko od crnogorske granice, u nedrima planine okružene šumom. Bavili su se poljoprivredom, gajili krave i nisu planirali da napuste rodno selo.

U ovom prijepoljskom selu, priča se, da je Zoran za nepunih mesec dana trebao da se ženi i okonča momkovanje, ali je sudbina poremetila planove.

On je danas sahranjen u rodnom selu, na večni počinak ispratili su ga prijatelji, rodbina, komšije, a od juče u ovom selu je zavladao muk.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.