PRIJAVLJENO SILOVANJE NA DEČJEM IGRALIŠTU: Policija pružila pomoć žrtvi, park ograđen dok traje istraga

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2021, 10:48

PRIJAVLJENO SILOVANJE NA DEČJEM IGRALIŠTU: Policija pružila pomoć žrtvi, park ograđen dok traje istraga

Muškarac (20) je uhapšen u vezi sa navodnim zločinom, a žrtvi, (21), pomažu posebno obučeni službenici

Policajci su pozvani u park u Bradfordu, zapadni Jorkšir, Britanija, ostaju na licu mesta, nakon izveštaja o incidentu u ranim jutarnjim satima.

Policija je ogradila dečije igralište dok istražuje prijavljeno silovanje mlade žene koje se navodno tu dogodilo.

, rekla je policija.

Policija zapadnog Jorkšira rekla je:

Policija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << istražuje izveštaj o silovanju za koje se tvrdi da se dogodilo u parku blizu "Claremont Terrace", u ranim jutarnjim satima u ponedeljak. U vezi sa ovom prijavom uhapšen je dvadesetogodišnjak i na terenu između mesta "Savrei Place" i "Claremont Terrace" i dalje je ograđen prostor. Trenutno nema naznaka da je u incidentu korišćena korozivna supstanca.

Sve prijave o seksualnim prestupima uzimaju se ozbiljno i temeljito se istražuju, a pojačane patrole deluju u tom području.

- Svako ko ima informacije koje mogu pomoći u ovoj istrazi traži se da kontaktira zaštitnu jedinicu okruga Bradford, prenosi britanski The Sun.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.