OGLASIO SE MILATOVIĆ NAKON DOLASKA U BEOGRAD: Ispisujemo nove stranice u odnosima Srbije i Crne Gore

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 17:44

OGLASIO SE MILATOVIĆ NAKON DOLASKA U BEOGRAD: "Ispisujemo nove stranice u odnosima Srbije i Crne Gore"

Predsednik Crne Gore Jakov Milatović došao u zvaničnu posetu Srbiji.

Predsednik Crne Gore, gospodin Milatović, koji je stigao u zvaničnu posetu Srbiji, izjavio je da se otvaraju nove mogućnosti za saradnju između Crne Gore i Srbije. On je naglasio da građani obe zemlje očekuju revitalizaciju političkih veza i jačanje ekonomske saradnje.

Prijateljski doček na Beogradskom aerodromu od strane prvog potpredsjednika Vlade Srbije Ivice Dačića,kao uvod u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << moju zvaničnu posjetu Srbiji. Ispisujemo nove stranice u odnosima 🇲🇪 i 🇷🇸.

Revitalizacija političke i snaženje ekonomske saradnje je ono što građani očekuju od nas. pic.twitter.com/wcaUfU0wD9

— Jakov Milatovic 🇲🇪🇪🇺 (@JakovMilatovic) July 9, 2023

Na svom Tviter nalogu, Milatović je pohvalio srdačan doček koji mu je priredio prvi potpredsednik Vlade Srbije, Ivica Dačić, kao uvod u njegovu zvaničnu posetu.

Ova poseta označava početak pisanja novih stranica u odnosima između Crne Gore i Srbije, a predsednik Milatović se nada da će ojačana saradnja zadovoljiti očekivanja građana obe zemlje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.