PRIHVATILA IZAZOV: Rada u „Grandovim zvezdicama“

Izvor: Kurir, 27.Jul.2015, 07:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIHVATILA IZAZOV: Rada u „Grandovim zvezdicama“

Rada Manojlović biraće „Grandove“ zvezdice u novom šou-programu, koji na TV Prva startuje od jeseni. Jedna od najomiljenijih pevačica mlađe generacije sedeće u žiriju rame uz rame s Lepom Brenom u muzičkom takmičenju koje je namenjeno talentovanoj deci do 15 godina starosti. Luče iz Četereže sa zadovoljstvom je prihvatilo ovu ulogu i jedva čeka da klincima i klincezama daje savete kako da uspeju na muzičkoj sceni. Inače, do početka emitovanja ovog formata biće otkrivena imena još dva člana žirija, koja se zasad drže u tajnosti. Ipak, Rada juče nije odgovarala na naše pozive i poruke.

(Lj. S.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

I Rada Manojlović u žiriju “Grandovih zvezdica”?

Izvor: Svet, 27.Jul.2015

U novom šou programu gde će se takmičiti deca do 15 godina, biraće se zvezdice “Granda“, a u žiriju će se naći i pevačica Radmila Manojlović.. Kako piše Kurir, Rada je sa zadovoljstvom prihvatila ulogu i raduje se što će od jeseni davati savete dečacima i devojčicama. Pevačica je i...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.