PRIČAMA O ČIPOVIMA U VAKCINAMA ĆETE UBITI NEKOGA Vučić najavio oštre mere za suzbijanje teorija zavere o cepivima

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2021, 11:52

"PRIČAMA O ČIPOVIMA U VAKCINAMA ĆETE UBITI NEKOGA" Vučić najavio oštre mere za suzbijanje teorija zavere o cepivima

Ne treba nam da opet zatvaramo zemlju, ne treba nam zbog ekonomije, rekao je predsednik Srbije.

Kako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas rekao, mi ćemo uskoro morati da idemo sa trećom dozom vakcine protiv korona virusa jer prolazi 6 meseci od ljudi koji su revakcinisani.

- Želim da kažem da u ovom trenutku imamo milion i 300.000 slobodnih vakcina i ne ističe im nikakav rok. Nemamo problem sa vakcinama, samo molim epidemiologe da donesete odluku kad idemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na treću dozu, da li se vakcine mešaju ili ne. To što smo se vakcinisali, ne znači da nećemo biti zaraženi - rekao je Vučić.

- Danas sam čuo za jednu devojku da je u teškom stanju, nije se vakcinisala. Nadam se da će to dete preživeti, ali vas molim, nikome od nas koji smo se vakcinisali ne fali baš ništa. Prekinite da govorite priče o čipovima, jer ćete tim pričama nekoga ubiti. Ostavićete dete bez majke, ili majku i oca bez deteta. I Moderna nam stiže od oktobra. Uskoro ćemo izaći sa prvom serijom vakcina kod nas proizvedenih. Za koji dan očekujem i punjenje kineske vakcine kod nas. Jutros smo imali 2,09 procenat zaraženih. Rastu brojevi i vidim da rastu svuda, govorim o ozbiljnim zemljama koje testiraju.

Kako dodaje, jedini lek je da se vakcinišemo.

- One imaju širi spektar zaštite, zato molim ljude da to uradimo. Ne treba nam da opet zatvaramo zemlju, ne treba nam zbog ekonomije. Ako ekonomija raste, onda možete da imate veće plate. Želeo bih da vam mnogo povećamo plate, zato je pitanje odgovornosti ključ. A danas nam počinje fudbal, sutra nam počinje košarka.

Ako ste za sebe nešto odlučili, bar ćutite, ne terajte druge u smrt.

- Moraćemo da uradimo nešto kako bismo suzbili neozbiljnost, ali moramo da poštujemo Ustav. Šta ćemo uraditi, još ne znamo, ali molim ljude da razumeju da se i takvo vreme približava.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.