PRIČA KOJA LEDI KRV U VENAMA: Mladić pokupio autostoperku, ali nije ni slutio šta će se dogoditi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2019, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIČA KOJA LEDI KRV U VENAMA: Mladić pokupio autostoperku, ali nije ni slutio šta će se dogoditi!

On je zaustavio automobil, a potom joj je ponudio vožnju do grada, prema kojem se i uputio. Djevojka je pristala na to …

Mladić je u svoj automobil primio lepu autostoperku. Ponudio joj je vožnju prema gradu, a devojka je pristala. Smejali su se i pričali, stigli su brzo do odredišta, a potom je devojka napustila vozilo.

Mladić je primetio da joj je ostao šal u automobilu, setio se i njihovog razgovora, u kojem je devojka spomenula selo u kojem živi. On je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odlučio da joj ga idućeg dana vrati. Pre nego je odlučio da u selu nekog priupita gde devojka stanuje, vrata poslednje kuće su otvorili stariji čovek i žena. Nekako je odmah znao da se radi o roditeljima autostoperke.

Stariji čovek je uzeo šal, zahvalio se, a potom je supruga odlučila da objasni tom mladiću da šal pripada njihovoj kćerki, ali da je ona pre deset godina – umrla. Poginula je na mestu gde ju je mladić pokupio, a svake godine u isto vreme neka osoba donese njen šal.

 Ova priče kruži godinama, da li je istinita ili ne, ne znamo, ali lokalni ljudi kažu da se ovo ponavlja svake godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.