PREVRNUO SE AUTOBUS SA DECOM IZ SRBIJE! Užas u Bugarskoj - ima povređenih (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2022, 21:06

PREVRNUO SE AUTOBUS SA DECOM IZ SRBIJE! Užas u Bugarskoj - ima povređenih (FOTO/VIDEO)

Svi putnici su državljani Srbije

Autobus šabačkih registracija sa 48 dece, srpskih državljana doživeo je saobraćajnu nesreću u Bugarskoj, na auto-putu Trakija, javio je Euronews Bugarska. Prema različitim izvorima, ima mnogo povređenih. Autobus se prevrnuo na bok u jarku.

Prevrnuo se autobus u Bugarskoj sa decom iz Srbije! pic.twitter.com/xkqXQ8Ir7Y

— Petar Petrovic (@PetarPe80038488) August 14, 2022

Na lice mesta stigla su dva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vozila hitne pomoći, vatrogasna jedinica i nekoliko policijskih vozila.

U nesreći je povređeno 12 osoba, osmoro dece i četvoro odraslih, a poginulih nema, tvrdi RTS. Povređeni su prevezeni u bolnicu u Staroj Zagori, koja je najbliža mestu nesreće.

. Nesreća se dogodila 216 kilometara u pravcu Sofije, kod Stare Zagore.

Bugarski mediji navode kako očevici tvrde da su jedno dete i dvoje odraslih teže povređeni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Autobus pun dece iz Srbije prevrnuo se u Bugarskoj, puno povređenih

Izvor: Luftika.rs, 14.Avg.2022

Autobus srpskih registarskih tablica, u kojem su bila deca, prevrnuo se danas u Bugarskoj, javlja Nova.bg.. U nesreći koja se dogodila 217 km u pravcu Sofije, kod Stare Zagore, ima povređenih, potvrdio je za potral Nova.bg Stanimir Stanev, zamenik glavnog sekretara Ministarstva unutrašnjih poslova.. Prema...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.