PREVARA SNIMLJENA KAMEROM: Video pregledan skoro dva miliona puta! I meni se desilo pre mesec dana...

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2021, 19:17

PREVARA SNIMLJENA KAMEROM: Video pregledan skoro dva miliona puta! "I meni se desilo pre mesec dana..."

Partnerske prevare uvek su bile tema tračeva, a pojavom društvenih mreža, prevareni često postavljaju na društvene mreže svoja iskustva, u nameri da se drugima ne desi ono što su oni doživeli.

Devojka po imenu Kejsi je na Tik Toku postavila video snimak na kojem se vide njena cimerka i njen momak u krevetu. Kako se navodi, ona ih je uhvatila u prevari.

Snimak incidenta pregledan je 1,7 miliona puta i  na njemu se vidi kako neimenovana TikTokerka, pokazujući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na par, izgovara rasističke reči reperke Khie koje aludiraju na nedostatak poverenja.

Tekst pesme je: „Pouzdaš se u glupu motiku. Kako mislite da neće prokleti vašeg najboljeg prijatelja i vašu sestru. "

Dok oponaša numeru, prikazuje svog dečka i cimerku kako spavaju zagrljeni zajedno, potpuno nesvesni da ih je Kejsi videla.

Ona je uz naslov napisala: "Upravo sam uhvatila svog dečka i cimerku kako varaju.",

Iako nije navedeno gde je par snimljen, korisnici društvenih mreža navode da se sve desilo u studentskom domu.

Korisnici TikTok -a komentarisali su objavu u kojoj su kritikovali dečka, te su  predložili načine da iznenadi par kada se probude i vide da su otkriveni.

Jedna osoba je napisala: „Zatvorila bih zavese, ugasila sva svetla i sedela u uglu, zurila u njih dok se ne probude samo da bih dodala još malo neizvesnosti.

Drugi je bio radikalan, te je predložio da ih razbudi udarcima.

Ostali su ipak saosećali, rekavši da su bili u istoj poziciji u kojoj se ona našla.  "Prokleto ista stvar mi se dogodila pre mesec dana", napisala je jedna devojka, dok je druga navela kako je isto to doživela.

Ono što je izvesno, jeste ćinjenica da svi pratioci ove TikTokerke jedva čekaju novi video, pošto je ostala u sobi čekajući da se par preljubnika probudi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.