PREVARA KAKVA SE NE PAMTI: Majka ukrala ćerkin identitet, a zatim orgijala sa mladićima i uzimala studentske kredite

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2021, 21:43

PREVARA KAKVA SE NE PAMTI: Majka ukrala ćerkin identitet, a zatim orgijala sa mladićima i uzimala studentske kredite

Priča kao iz filma

Mama iz Misurija suočava se sa zatvorom nakon što je priznala da je ukrala identitet svoje ćerke kako bi obezbedila studentske kredite, upisala koledž i nastavila sa svojim seksi fantazijama sa studentima.

Laura Oglesbi (48) se više od dve godine predstavljala kao ćerka Loren Hejs u ​​razrađenoj prevari kojom je zavarala i saveznu vladu i lokalno stanovništvo u malom gradu Mauntin Vju.

Oglesbi je 2016. godine podnela zahtev >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za karticu socijalnog osiguranja na ime svoje ćerke, koju je odmah primila poštom.

Od tog trenutka, Oglesbi - koja je iz Arkanzasa i tada je imala 43 godine - preuzela je identitet svoje ćerke, rekavši da se zove Loren Hejs i da ima samo 22 godine.

Prevarantkinja je čak počela da zavodi nasumične muškarce u ranim dvadesetim, koji nisu imali pojma da je Oglsbi skoro dve decenije starija nego što je rekla da jeste.

- Svi su verovali u to. Čak je imala i momke koji su verovali da ima te godine 22 godine - rekao je za načelnik Džejmi Perkins iz policijske uprave Mauntin Vju.

- U potpunosti je usvojila mlađi stil života: odeću, šminku i ličnost. Potpuno je pretpostavila da će postati mlađa osoba u svojim ranim dvadesetim - rekao je detektiv Stetson Šiven.

Za to vreme, Oglesbi je podnela zahtev za vozačku dozvolu u Misuriju na ime svoje ćerke pre nego što se upisala na Jugozapadni baptistički univerzitet.

Ona se prijavila za finansijsku pomoć i dobila je 9.400 dolara  studentskog kredita.

Oglsbi je čak radila u lokalnoj biblioteci Mauntin Vju, gde su je meštani poznavali kao Loren Hejs.

Međutim, posle više od dve godine, detaljno razrađena prevara je otkrivena u avgustu 2018. godine. Policiju u Mauntin Vjuu su kontaktirale vlasti u Arkanzasu koje su verovale da je Oglsbi počinila finansijsku prevaru koristeći ime svoje ćerke.

Oglsbi se suočava sa pet godina iza rešetaka bez uslovnog otpusta nakon što se izjasnila krivom po jednoj tački optužnice za namerno davanje lažnih informacija Upravi za socijalno osiguranje.

Prema uslovima njenog sporazuma o priznanju krivice, Oglsbi takođe mora da plati 17.521 dolara na ime restitucije Jugozapadnom baptističkom univerzitetu u Misuriju i njenoj ćerki.

Prava Loren Hejs još nije progovorila o prevari svoje majke - ili o tome kako se njihov odnos pogoršao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.