PRETUŽNA SCENA IZ ALEKSANDROVAČKE ŽUPE: Čitam komentare i neverovatno mi je da se 90% njih smeje (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 17:26

PRETUŽNA SCENA IZ ALEKSANDROVAČKE ŽUPE: "Čitam komentare i neverovatno mi je da se 90% njih smeje" (VIDEO)

Snimak iz Župskog Aleksandrovca izazvao je oprečne komentare.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak koji je veoma brzo postao viralan i izazvao ogroman broj različitih komentara.

Na snimku se, naime, vidi mlađi muškarac koji baulja po ulici. Da stvar bude poraznija oko njega su dva policajca koji se smeškaju i šaljivo komentarišu, a neko snima celu scenu.

Takođe je tužno što je veliki broj komentara šaljivog tipa iako je jasno da muškarcu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snimka nije dobro i da mu je potrebna pomoć.

Школа пливања -краул, час први🏊☝🏼: pic.twitter.com/CHM7dfOktT

— ПРОТ (@DraganMilosev5) February 14, 2024

- Čitam komentare i neverovatno mi je da se 90% njih smeje. Ovo je tužno, baš tužno - napisala je jedna korisnica ove društvene mreže.

- Pored ovoga, nije mi jasno zašto policija snima ovo ili dozvoljava snimanje, a i zašto ne ukaže pomoć . nadovezao se drugi korisnik u komentarima.

- Znaju ga panduri dobro, pa se zato i ne uzbuđuju - pokušao je da objasni treći.

- Priča iz prve ruke, čovek živi na mirazu i težak je alkos - objasnio je jedan komentator.

- Inače ovo je Aleksandrovac Župski

- …i plus pati od epilepsije, pa ne znam da li je baš smešna priča - nadovezao se sa zaključkom u komentaru još jedan korisnik društvene mreže.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.