PRETUCEN ZBOG ZVEZDINOG DRESA Srpski paratekvondista dobio batine na autobuskoj stanici

Izvor: medio.rs, 14.Sep.2016, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRETUCEN ZBOG ZVEZDINOG DRESA Srpski paratekvondista dobio batine na autobuskoj stanici

Srpski paratekvondoista Dušan Marisavljević napadnut je i pretučen na autobuskoj stanici, dok je čekao prevoz.

Zvezdin dres i ranac koje je Dušan imao na sebi, bili su povod da se crni auto zaustavii da nesrećni sportista dobije batine.

To je Dušanu bio poslednji trening pred odlazak u Poljsku na evropski šampionat. Umesto da se naspava i odmori, morao je u Urgentni centar. Nije siguran zašto ima masnicu na oku.

“Stajao je na stanici, ni kriv ni >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << dužan je dobio udarac u glavu, a treba da predstavlja svoju zemlju na prvenstvu Evrope koje se održava 16. septembra u Poljskoj”, kaže generalni sekretar srpskog Para-tekvondo saveza Bojan Todorović.

Kurir sport / RTS

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Srpski paratekvondista pretučen zbog zvezdinog dresa

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Sep.2016

Srpski paratekvondoista Dušan Marisavljević napadnut je i pretučen na autobuskoj stanici, dok je čekao prevoz...Zvezdin dres i ranac koje je Dušan imao na sebi, bili su povod da se crni auto zaustavi da nesrećni sportista dobije batine, prenosi RTS...To je Dušanu bio posljednji trening pred odlazak...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.