PRETUČEN VOZAČ GSP-A NA NOVOM BEOGRADU! Napala ga dvojica muškaraca, a sve zbog OVOGA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRETUČEN VOZAČ GSP-A NA NOVOM BEOGRADU! Napala ga dvojica muškaraca, a sve zbog OVOGA!

Vozač (43) GSP-a pretučen je danas na Novom Beogradu.

Kako se saznaje, on je s povredama glave i bolovima u nozi, na koje se žalio, prevezen na Kliniku za neurohirurgiju Kliničkog centra Srbije.

Kako se saznaje, do sukoba je došlo u Ulici Antifašističke borbe, u blizini hipermarketa.

- To se desilo na liniji Eko 1, danas oko 12.45. Napala su ga dva putnika. Došla je Hitna pomoć, odvezen je. Policija je obavila uviđaj - naveli su iz Gradskog saobraćajnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preduzeća.

Prema zvaničnoj evidenciji GSP-a, sukob je izbio nakon što je vozač vratima "uštinuo" kaput jedne putnice. Kako se saznaje, zbog tog "incidenta", vozača su napala dvojica muškaraca, udarajući ga po glavi. Oni su se potom udaljili s lica mesta.

Kako je potvrđena prethodna informaciju, vozač ima povrede glave.

- Zadobio je lakše povrede glave. Bio je u svesnom stanju - istakli su potvrđujući da je reč o dva udarca u glavu, te da ne znaju da li je zadržan na daljem lečenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.