PRETIO ORUŽJEM I ROĐENOM OCU: Uhapšen i muškarac zbog nasilja u porodici usmerenog PREMA ROĐENOJ SESTRI

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Dec.2023, 00:19

PRETIO ORUŽJEM I ROĐENOM OCU: Uhapšen i muškarac zbog nasilja u porodici usmerenog PREMA ROĐENOJ SESTRI

Policija je u njegovom stanu pronašla i oružje.

Službenici Odeljenja bezbednosti Podgorica lišili su slobode muškarca starog četrdeset i osam godina koji se sumnjiči za krivično delo nasilje u porodici na štetu svoje sestre.

Osim toga izvršen je pretres stana i drugih prostorija koje koristi ovo lice te je pronađen pištolj marke CZ cal 9 mm i 40 komada municije.

U odnosu na pronađeno oružje tužilac će se naknadno izjasniti o eventualnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kvalifikaciji krivičnog dela.

Osim toga podgorička policija je postupila po prijavi da jedno lice preti oružjem svom ocu. Policijski službenici pronašli su lovačku pušku i četiri patrona u porodičnoj kući lica starog četrdeset godina koji je prethodno uputio reči preteće sadržine ocu nakon čega se udaljio od kuće.

Pronaðen je i lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici. U odnosu na pronaðeno oružje tužilac će se naknadno izjasniti.

Izvor: Srbija Danas/Kurir

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.