PRETICAO KOLONU, PA PODLETEO POD KAMION: Strašne scene kod Zlatibora, vozač u teškom stanju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2023, 21:24

PRETICAO KOLONU, PA PODLETEO POD KAMION: Strašne scene kod Zlatibora, vozač u teškom stanju (FOTO)

Detalji saobraćajne nesreće na magistralnom putu Zlatibor - Užice.

Na magistralnom putu Zlatibor - Užice došlo je do teške saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovala dva putnička vozila i kamion. Do udesa je došlo kada je vozač preticao kolonu i sudario se sa vozilom koje mu je dolazilo u susret, a od siline udara taj automobil je podleteo pod kamion.

- Od tog automobila koje je podletelo pod kamion ništa nije ostalo, a vozač je teško povređen. Reč >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je o meštaninu koji živi u selu u blizini Užica - kaže jedan od očevidaca.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Povređeni muškarac je vozilom Hitne pomoći sa teškim telesnim povredama transportovan u Zdravstveni centar Užice.

- U toku je detaljna dijagnostika pacijenta, nakon čega će se znati tačan stepen njegovih povreda, potvrđeno je u ZC Užice.

Saobraćaj na toj deonici odvija se usporeno i formiraju se dugačke kolone vozila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.