PRETI MU 20.000 EVRA KAZNE I GODINU DANA ZATVORA JER JE ŽELEO DA NA ZIDU UREŽE IME SVOJE DEVOJKE: Verovatno nije znao da je u ovoj zemlji to strogo zabranjeno (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 18:00

PRETI MU 20.000 EVRA KAZNE I GODINU DANA ZATVORA JER JE ŽELEO DA NA ZIDU UREŽE IME SVOJE DEVOJKE: Verovatno nije znao da je u ovoj zemlji to strogo zabranjeno (VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavio se snimak muškarca koji pokušava da ureže poruku na drevne zidove rimskog Koloseuma.

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se muškarac u bermudama, majici sa kratkim rukavima i rancem na leđima kako koristi ključeve da ureže ime "Hejli" na zidovima građevine stare gotovo dve hiljade godina.

Dok mu drugi turista koji ga snima prilazi, on se okreće, smeje se, ali ne prestaje da piše nešto što  mnogi korisnici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << društvenih mreža tumače kao ime njegove devojke.

Neki su tražili da ovaj snimak bude odmah poslat policiji kako bio uhapšen zbog ovog varvarskog čina.

Novčana kazna za ovakvo delo ranije je dostizala i do 20.000 evra, a moguće je da bude osuđen i na godinu dana zatvora.

Tako je jedan ruski turista koji je na zidu Koloseuma urezao jedno slovo veličine 25 centimetara 2014. godine bio kažnjen sa 20.000 evra.

Obezbeđenje Koloseuma uhvatilo je 2020. godine turistu iz Irske koji je urezao svoje inicijale. On je odmah predat policiji.

Koloseum se smatra jednim od sedam čuda modernog sveta i nalazi se na listi svetske baštine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.