PRESTANITE SA PATOLOŠKIM LAŽIMA I TEORIJAMA ZAVERE Vučić o spekulacijama o identitetu napadača u školi i proglašenju Dana žalosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 20:40

"PRESTANITE SA PATOLOŠKIM LAŽIMA I TEORIJAMA ZAVERE" Vučić o spekulacijama o identitetu napadača u školi i proglašenju Dana žalosti

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, je gostujući na RTS-u govorio i o proglašenju Dana žalosti u Srbiji.

Kako predsednik kaže, na društvenim mrežama su se pojavljivale razne spekulacije o identitetu napadača u školi i slične teorije.

- Prekinite ljudi sa patološkim lažima i teorijama zavere, jer nas to dovodi do ovakvih stvari, nemogućnosti da država reaguje bilo kada i po bilo čemu. Pa kažete odložili smo dane žalosti zbog utakmice. Pa je l' znate zašto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - morate da imate crno na belo ko je mrtav, koliko ubijenih, za kim žalite. Morate prvo da sklonite sve kamere, da se ne bi slikala deca koja leže u lokvi krvi, da imate patološke nalaze, da se proglasi smrt, pa zatim tužilac da saopšti koja su imena, pa onda ide sednica u Vladi gde se proglašava dan žalosti. Šta ste hteli da kažete, samo smo žalili dan duže i formalno - ističe Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.