PRESELO JOJ Sandra Afrika OTKRILA da su joj POKVARILI najbitniji NASTUP

Izvor: medio.rs, 11.Feb.2017, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRESELO JOJ Sandra Afrika OTKRILA da su joj POKVARILI najbitniji NASTUP

Pevačicama se često događaju različite neprijatnosti na nastupima, pa ni atraktivna brineta nije bila pošteđena.

Gostujući u emisiji "Gold - Subotom popodne", pevačica Sandra Afrika iskoristila je priliku da stavi tačku na neistinite priče da se udaje.

- Ne udajem se i nije tačno da planiram venčanje. Teško mi padaju tračevi. Tačnije, više se borim sa lažima, to me najviše ubija. I nervira me kada se prave svađe između kolega. Ja >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << gledam da pomognem što više mogu, nikako da podmećem nogu - rekla je Sandra, a onda ju je voditeljka Marija Lazić Živković pecnula.

- A što si Acu ogovarala? - upitala ju je Marija misleći na Acu Živanovića, koji je takođe bio gost, na šta je Sandra kroz smeh odgovorila:

Autor: Printscreen

- Ne laži, bre, šta ti je.

Autor: Printscreen

Pevačica se osvrnula i na rad na albumu, koji bi uskoro trebalo da ugleda svetlost dana.

- Već deset godina pevam, mislim da je vreme da snimim album. Do sada sam samo radila singlove. Za svaku pesmu sa albuma ću uraditi spot, zbog čega će mi biti potrebno malo više vremena. Ali, pokušaću da do leta to završim - otkrila je atraktivna brineta.

Autor: Printscreen

Pevačicama se često događaju različite neprijatnosti na nastupima, ali Sandra ima beskrajno poverenje u svog menadžera. Međutim, nedavno se i ona suočila sa nečim neprijatnim.

- Bio mi je pokvaren nastup koji mi je bio najbitniji, a to je Nova godina. Deset godina pevam, i dogodilo se i to, za sve postoji prvi put - rekla je Sandra ali nije otkrivala šta se to dogodilo u novogodišnjoj noći.

Autor: M. Đurović

PINK.RS

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.