PRESEK STANJA Ministastvo: U Srbiji nema zaraženih korona virusom

Izvor: Press, 28.Feb.2020, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRESEK STANJA Ministastvo: U Srbiji nema zaraženih korona virusom

U Srbiji nema zaraženih korona virusom, navedeno je jutros na sajtu Ministarstva zdravllja - COVID-19.
Foto.blic
Kako se još navodi, dana 28. februara, do 8.00 casova nije bilo osoba za koje se sumnjalo da predstavljaju potencijalne nosioce novog korona virusa.
Do 27. februara u nacionalnoj referentnoj laboratoriji >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Instituta Torlak testirano je 25 osoba koje su boravile na području intenzivne transmisije virusa i imale su simptome infekcije disajnih puteva.

Uzorci svih testiranih osoba bili su negativni na novi korona virus.
Ministarstvo zdravlja dva puta dnevno objavljuje sve informacije u vezi s korona virusom.

Informacije će biti objavljivane u 8.00 i 18.00 sati na adresi Covod-19.rs

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Korona virus: Raste broj zaraženih u Hrvatskoj, u Srbiji i dalje nema slučajeva

Izvor: Danas, 28.Feb.2020

BBCKontrola putnika na aerodromu U Srbiji nema zaraženih korona virusom, navedeno je u petak na sajtu Ministarstva zdravlja, dok su u Hrvatskoj potvrđena dva nova slučaja. Do petka ujutru nije bilo osoba za koje se sumnjalo da predstavljaju potencijalne nosioce novog korona virusa. „Do 27. februara...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.