PRESAVILA TABAK: Kežmanu će presesti razvod!

Izvor: Kurir, 29.Jun.2013, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRESAVILA TABAK: Kežmanu će presesti razvod!

Emilija od Mateje traži pet lokala u Podgorici, zgradu u Herceg Novom, udeo u privrednom društvu i polovinu novca koji on ima u bankama

Emilija Kežman tužila je supruga Mateju.

Od njega zahteva polovinu celokupne zajedničke imovine! Reč je o stanovima, poslovnim prostorima i novcu koji fudbaler ima na bankovnim računima, kao i o automobilima!

- Emilija je podnela tužbu protiv još uvek zakonitog supruga po kojoj traži polovinu sve imovine koju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je Kežman stekao dok su bili u braku, a uz to i zabranu da fudbaler raspolaže pokretnom i nepokretnom imovinom - kaže izvor Kurira koji je odlično upućen u sudski proces ovog para i dodaje:

- U zajedničku imovinu spada pet lokala u Podgorici, zgrada u Herceg Novom koja ima nekoliko stambenih i nekoliko poslovnih jedinica, udeo u privrednom društvu, kao i polovinu svih novčanih sredstava koja bivši fudbaler ima u bankama.

Takođe, ona traži i polovinu novčane vrednosti motornih vozila. Prema navodima u tužbi, Kežman često raspolaže nepokretnostima koje poseduje, zbog čega ona na kraju sudskog procesa ne bi mogla da uzme ono što pripada njoj i njihovoj deci - kaže naš izvor.

Kežman, koji je nedavno dobio sina iz veze s Marijom Perković, nije želeo da komentariše naša saznanja.

- Nemam nikakav komentar. Hvala vam na pozivu, svako dobro. Prijatno - rekao je Mateja, dok Emilija nije odgovarala na naše pozive.

(Z. M.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.