PREPOLOVILA SE!

Izvor: Kurir, 16.Maj.2008, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREPOLOVILA SE!

Tanja Vojtehovski za samo mesec dana uz pomoć mezoterapije i rigoroznih dijeta smršala neverovatnih deset kilograma

Da je u životu najbitnije imati realan cilj, pokazuje i primer novinarke, PR i direktorke Televizije Pink Tanje Vojtehovski, koja je za samo mesec dana oslabila deset kilograma. Na ovaj korak Tanja se odlučila jer joj je dozlogrdilo da bude elegantno popunjena dama. Uz čvrstu volju i istrajnost kilogrami su se topili sami od sebe, a Tanja se nikada nije osećala >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << bolje. Pomoću posebnog, efikasnog tretmana mezoterapije masne naslage su se gubile, a direktorka Pinka, iako se boji igle, stisla je zube i krenula napred. Za samo mesec dana izgubila je u obimu više od 20 centimetara, ali to nije sve. Tanja je s mezoterapijom kombinovala i dijete koje nikada pre toga nije držala. U početku joj nije bilo lako, ali, s obzirom na to da je Bik u horoskopu, tvrdoglavo je odlučila da istraje i uspela! Kada je prvi put stala na vagu i videla da ima tri kilograma manje, to je bio više nego dovoljan stimulans da nastavi dalje. Nakon izvesnog vremena Tanja je uspela da uskoči i u svoju garderobu koju nije obukla još od studentskih dana.

- Nikada nisam bila srećnija. Čovek se mnogo bolje oseća kada je mršaviji. Kao da sam se preporodila. Lepa sam samoj sebi. Ne nosim više široke stvari kako bih prikrila masne naslage. Ovih dana non-stop idem u šoping i odlučujem se upravo za one modele koji mi ranije nisu bili dostupni - kaže Tanja i dodaje:

- To što sam smršala deset kilograma ne znači da sam zadovoljna svojom trenutnom linijom. Naprotiv. Lepo vreme i sezona kupaćih kostima će mi biti motiv da još oslabim i budem zgodna cica.  

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.