PREOKRET! TELA SUPRUŽNIKA NISU IZVUČENA IZ REKE: Utopljeni bračni par i dalje u Velikoj Moravi, potraga traje ceo dan

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2020, 22:10

PREOKRET! TELA SUPRUŽNIKA NISU IZVUČENA IZ REKE: Utopljeni bračni par i dalje u Velikoj Moravi, potraga traje ceo dan

Tela muža i žene, koji su se udavili u Velikoj Moravi kod mesta Saraorci nadomak Smedereva, ipak nisu nađeni, izjavio je viši javni tužilac u Smederevu, Dragan Lopušina.

Tela utopljenih su viđena kako plutaju na površini reke, oko 500 metara nizvodno  od mesta gde je, kraj reke, ostao njihov traktor. Ipak, uprkos potrazi koja je trajala čitavog dana, nisu izvučena iz vode.

Policija je obavila uviđaj, ali zvaničnih informacija o tome kako su se supružnici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << udavili juče nije bilo.

Prema nezvaničnim saznanjima, u reku je najpre upala žena i počela da se davi, a onda je suprug skočio za njom pokušavajući da joj spase život. Reč je o poljoprivrednicima iz ovog mesta koji su najverovatnije krenuli da obave poslove na svom imanju.

Sve se dogodilo u prepodnevnim časovima. Sumnja se da je žena pala sa traktora u Moravu, a kad je to primetio suprug, skočio je za njom.

Potragu danas nastavljaju ronioci Žandarmerije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tijela supružnika koji su se utopili ipak nisu nađena

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Avg.2020

BEOGRAD - Tijela muža i žene koji su se udavili u Velikoj Moravi kod mjesta Saraorci, nadomak Smedereva, ipak nisu nađena, izjavio je za "Novosti" viši javni tužilac u Smederevu Dragan Lopušina.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.