PREOKRET NA SASLUŠANJU: Dečak-ubica nije u sudnici, evo kako se odvija postupak

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023, 13:26

PREOKRET NA SASLUŠANJU: Dečak-ubica nije u sudnici, evo kako se odvija postupak

Dečak dgovara na pitanja koja su se odnosila na očevo oružje, koje je kobnog dana uzeo iz sefa.

Dečak-ubica, koji je 3. maja počinio jezivi masakr u kom je iz očevog oružja ubio devetoro vršnjaka iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" i radnika obezbeđenja, svedoči u istrazi koju Više javno tužilaštvo u Beogradu vodi protiv njegovog oca, putem video-linka.

Video-veza uspostavljena je između psihijatrijske klinike na kojoj se dečak nalazi od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 3. maja i Palate pravde u kojoj se nalazi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

- Saslušanje je u toku, dečak daje iskaz i odgovara na pitanja putem video veze koja je uspostavljena između dve ustanove - kaže izvor.

Odgovara na pitanja koja su se odnosila na očevo oružje, koje je kobnog dana uzeo iz sefa i iz njega ubio devet vršnjaka i radnika obezbeđenja.

- Dečak se saslušava kao svedok u istrazi koja se vodi protiv njegovog oca zbog teškog dela protiv opšte sigurnosti, odnosno zbog sumnje da nije bezbedno čuvao oružje za koje je imao dozvolu - kaže izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.