PREMINUO VUK ERCEG!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2019, 07:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMINUO VUK ERCEG!

Nisu uspeli da mu pomognu ruski lekari.

Dečak Vuk Erceg, koji je šest godina bio u komi uzrokovanoj povredama glave prilikom pada sa litice u Tašmajdanskom parku 2013. godine, preminuo je u ponedeljak u bolnici u Moskvi.

Vuk je iz klinike u Tiršovoj, u kojoj je proveo poslednjih šest godina, nedavno prebačen na institut "Sklifasovski" u Moskvi, gde je operisan zbog infekcije na mozgu, sa kojom se borio više od tri godine.

Vuk Erceg imao je 10 godina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada je u aprilu 2013. godine propao kroz oštećenu zaštitnu ogradu na Tašmajdanu. Bežeći od pčele, pao je niz liticu visoku oko 10 metara.

Ovo su NAJMOĆNIJE FOTOGRAFIJE koje su ikada napravljene, a iza svake se krije POSEBNA PRIČA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.