PREMINUO SRPSKI POLITIČAR: Bio je jedan od osnivača Socijalističke partije Srpske, poznat datum sahrane

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 21:05

PREMINUO SRPSKI POLITIČAR: Bio je jedan od osnivača Socijalističke partije Srpske, poznat datum sahrane

Jedan od osnivača Socijalističke partije Srpske Savo Vulić iz Bratunca danas je preminuo, saopštila je njegova porodica.

Savo Vulić je rođen u Hadžićima 1955. godine, gde je i živeo do Dejtonskog sporazuma, kada se sa porodicom odselio za Bratunac.

Suprug, otac četvoro dece, ugledni domaćin, uspešan privrednik od 1981 godine. Dugogodišnji odbornik u SO Bratunac, narodni poslanik u NSRS i jedan od osnivača Socijalističke partije Srpske.

Sahrana će se obaviti na gradskom groblju u Bratuncu 17. jula 2023. godine, a povorka kreće ispred porodične kuće u Bratuncu u 16:00 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.