Izvor: B92, 01.Maj.2002, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMINULE 2 BEBE PRVIH SESTORKI

Beograd -- Od prvih sestorki, koje su u utorak rodjene u Jugoslaviji, umrla je i druga beba. Za ostale je stanje i dalje kriticno, kaze za Radio B92 dezurni lekar na odeljenju za Intenzivnu negu u Institutu za neonatologiju Slavica Miljenovic. "Deca su vrlo nezrela, s telesnom masom od 550-650 grama. Zive su 4 bebe, 3 devojcice i decak, i sve su, na zalost, u veoma teskom stanju, na aparatima za vestacko disanje.

Prognoza je, za sada, neizvesna", kaze ona. Cetrdesetosmogodisnja Snezana Grujic, koja je rodila sestorke, nakon dugogodisnjeg lecenja steriliteta, bila je ukljucena u program vantelesne oplodnje.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.