PREMINULA DEVOJKA KOJA JE SKOČILA SA ČETVRTOG SPRATA ZGRADE U POŽAREVCU: Povrede su bile isuviše teške

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Nov.2023, 15:52

PREMINULA DEVOJKA KOJA JE SKOČILA SA ČETVRTOG SPRATA ZGRADE U POŽAREVCU: Povrede su bile isuviše teške

Iako su lekari i u Požarevcu i u Beogradu pokušali sve da je spasu, povrede su bile isuviše teške, tako da je preminula nakon nekoliko sati.

Devojka (29) iz Požarevca, podlegla je povredama zadobijenim nakon jutrošnjeg skoka sa terase četvrtog sprata u Tabačkoj čaršiji.

Ona je sa terase skočila jutros oko 7 sati i najpre pala na nadstrešnicu jednog od lokala, a potom na trotoar. Po pozivu prolaznika, na lice mesta uskoro su stigle ekipe Hitne pomoći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i policije.

Devojka, koja je bila bez svesti, prebačena je u Opštu bolnicu, a onda je hitno odvežena u beogradski Urgentni centar. Međutim, ona je nakon pada sa velike visine zadobila isuviše teške povrede, usled kojih je preminula.

U Policijskoj upravi Požarevac rekli su nam da se ovaj slučaj još uvek istražuje, ali, najverovatnije je da se radi o samoubistvu i da nema umešanosti neke druge osobe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.