PREMIJERKA ODUŠEVILA GRAĐANE SRBIJE: Uzela slatko i vodu pa pravac mesto odakle su MNOGI POBEGLI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2020, 14:10

PREMIJERKA ODUŠEVILA GRAĐANE SRBIJE: Uzela slatko i vodu pa pravac mesto odakle su MNOGI POBEGLI (FOTO)

Pogledajte ko joj je izmamio osmeh na lice...

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić gradska je devojka ali joj osmeh izmamio jedan od najlepših prizora sa imanja Cicovića u Papratištu koje je juče obišla.

Prvo su je domaćin Milan i njegova čeljad dočekali onako po starinski - slatkim i vodom pa je proveli da vidi kako izgleda njihovo gazdinstvo na kojem složno radi i stvara čitava familija.

- Gazdinstvo Cicović u Papratištu je pravi primer domaćinstva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čiji su se članovi odlučili da, i pored prilike da žive i rade u inostranstvu, ostanu u svom mestu i bave se poljoprivredom. Hvala domaćinu Milanu i njegovoj porodici na gostoprimstvu - napisala je premijerka na svom Instagram profilu.

Газдинство Цицовић у Папратишту је прави пример домаћинства чији су се чланови одлучили да, и поред прилике да живе и раде у иностранству, остану у свом месту и баве се пољопривредом. Хвала домаћину Милану и његовој породици на гостопримству! #србија🇷🇸

A post shared by Ana Brnabić (@anabrnabic) on Jun 6, 2020 at 3:41am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.