PREMIJERKA BRNABIĆ DOBILA SINA: Dečak nosi pravo srpsko ime!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2019, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJERKA BRNABIĆ DOBILA SINA: Dečak nosi pravo srpsko ime!

Partnerka predsednice vlade Ane Brnabić, Milica Đurđić, porodila se danas u Beogradu!

Milica Đurđić je rodila dečaka, a porođaj je protekao u najboljem redu - rečeno je u kabinetu premijerke Brnabić.

Premijerka Srbije Ana Brnabić i njena partnerka, doktorka Milica Đurđić, u vezi su već dugo i, kako kažu njihovi poznanici, već duže vreme želele su da se ostvare i u ulozi roditelja.

Kako se saznaje , dečak je dobio ime Igor.

Milica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Đurđić, koja pažnju javnosti skreće izuzetno atraktivnim izgledom i smelim odevnim kombinacijama, stalno je zaposlena kao lekar u Kliničkom centru Srbije. Završila je medicinu u Beogradu, u roku, i to sa svim desetkama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Premijerka Brnabić dobila sina

Izvor: Mondo, 20.Feb.2019

Premijerka Srbije Ana Brnabić dobila je sina. Životna partnerka predsednice Vlade, Milica Đurđić, porodila se danas u Beogradu...Foto: MONDO/Stefan Stojanović..Beogradski mediji preneli su da je iz kabineta premijerke potvrđeno da je Đurđić, inače doktorka, rodila dečaka i da je porođaj...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.