PREMIJER TERORISTIČKE DRŽAVE STIGAO U TIRANU: Dolazi sa specijalnim predlogom u vezi luke Drač

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2020, 11:16

PREMIJER TERORISTIČKE DRŽAVE STIGAO U TIRANU: Dolazi sa specijalnim predlogom u vezi luke Drač

Hoti je u četvrtak u emisiji "Mišljenje" na TV Kljan rekao da će sa Ramom razgovarati o luci Drač, o kojoj se i ranije razgovaralo, kako bi služila kao zajednička luka za obe zemlje

Premijer privremenih prištinskih institucija Avdulah Hoti stigao je u Tiranu na zvanični sastanak sa najvišim liderima Albanije i otkrio da će jedan od predloga premijeru Ediju Rami biti da deo luke Drač bude kosovska luka.

.

Međutim, premijer Hoti kaže da sada ima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drugačiju ideju i da će tražiti da deo luke Drač služi kao samo kosovska luka, prenosi "Kosovo onlajn".

- Predložiću premijeru Rami potpuno novi format oko ove tačke. Predložiću im, zamoliću ih, da ta tačka praktično bude luka (tzv.) Kosova, gde roba ulazi i carini se kosovskom carinom i tranzitom stiže do Kosova - rekao je Hoti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ODJECI SASTANKA HOTIJA I RAME: Premijer lažne države saopštio šta će učiniti u slučaju Tačijeve ostavke (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2020

Hoti je rekao da se s Ramom dogovorio o saradnji i da prednost imaju tri nova projekta: Luka Drač, železničke linije i električna energija..Premijer Kosova Avdulah Hoti izjavio je danas u Tirani da je spreman za nastavak dijaloga koji će imati za rezultat uzajamno priznanje tzv. Kosova i Srbije...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.