PREMIJER SRBIJE Gasic ce biti smenjen veoma brzo

Izvor: medio.rs, 11.Dec.2015, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJER SRBIJE Gasic ce biti smenjen veoma brzo

- Razumem te ljude, jer je Gašić uradio dosta za tu industriju, ali odluka je doneta i neće se menjati. Ja 50 puta merim pre nego što sečem. Kada se odluka donese ona se sprovodi u delo. I biće veoma brzo sprovedena - poručio je Aleksandar Vučić

Ministar odbrane Bratislav Gašić će biti smenjen veoma brzo, jer je odluka doneta i neće se menjati, poručio je danas premijer Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je, odgovarajući na pitanje kako komentariše >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << akciju pojedinih direktora namenske industrije Srbije koji peticijom traže da se ministar odbrane ne smeni, rekao da ne zna ko od koga traži i šta traži i naglasio da je odluka o smeni doneta.

– Razumem te ljude, jer je Gašić uradio dosta za tu industriju, ali odluka je doneta i neće se menjati. Ja 50 puta merim pre nego što sečem. Kada se odluka donese ona se sprovodi u delo. I biće veoma brzo sprovedena – poručio je Vučić.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.