PREMIJER CRNE GORE FORMIRA NOVU STRANKU? Medojević brutalno odgovorio Krivokapiću - maske su pale

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2021, 22:59

PREMIJER CRNE GORE FORMIRA NOVU STRANKU? Medojević brutalno odgovorio Krivokapiću - "maske su pale"

Predsednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić izjavio je da razmišlja o formiranju Demohrišćanske stranke koja bi mogla pomiriti dva jaka ekstremizma.

Krivokapić je, gostujući u emisiji "Argumenti" na Televiziji Crne Gore, kazao da bi takva partija mogla promeniti političku sliku u Crnoj Gori. On je kazao da je formiranje dobre partijske infrastrukture izuzetno težak i zahtevan posao, pa zbog toga ne može da se posveti različitim aktivnosti koje treba da budu značajne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za ovu državu.

- Razmišljam o tome jer političke partije, svako jutro kad pogledaju vide svoj rejting, mene to ne interesuje. Ali da bi se politička slika u Crnoj Gori promenila, mora da postoji neka jaka partija centra. To je pokazano svim istraživanjima i ta partija može da pomiri dva jaka ekstremizma i na nekin način anulira njihovo delovanje - rekao je Krivokapić.

Nakon što je premijer Zdravko Krivokapić kazao da razmišlja o formiranju Demohrišćanske stranke, reagovao je jedan od lidera DF-a Nebojša Medojević.

On je poručio “da su sada pale sve maske”, te pozvao premijera da osnuje stranku i podnese ostavku.

- Sad su pale sve maske. Krivi je postao premijer glasovima DF. Tražio je da Vlada bude nestranačka! Sad hoće da osnuje svoju stranku. Vjerovatno će ta stranka biti nestranačka. Sve ostale stranke su stranačke, samo su URA i Demonhrišćanska stranka nestranačke - napisao je Medojević.

Prema njegovim riječima, dosta je bilo ponižavanja birača DF-a.

- Podnesi ostavku, osnuj tu nestranačku stranku. I idemo na izbore - objavio je Medojević na Facebook-u.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.