PREMIJER BRITANIJE SE PO PRVI PUT OGLASIO POVODOM BOLESTI KRALJA ČARLSA: Vidno uznemireni RIši Sunak smogao snage da izgovori samo jednu stvar

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 18:20

PREMIJER BRITANIJE SE PO PRVI PUT OGLASIO POVODOM BOLESTI KRALJA ČARLSA: Vidno uznemireni RIši Sunak smogao snage da izgovori samo jednu stvar

Premijer je izjavio da je odmah obavešten o kraljevoj dijagnozi.

Premijer Velike Britanije Riši Sunak izjavio je danas za BBC da je bio šokiran vešću da je kralju Čarls III dijagnostikovan rak, ali navodi da je optimističan, jer je bolest otkrivena u ranoj fazi.

Sunak je rekao da je odmah obavešten o kraljevoj dijagnozi.

- U redovnom smo kontaktu sa kraljevskom porodicom. Sve naše misli su s njim i njegovom porodicom - poručio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Sunak.

Iz Bakingemske palate u ponedeljak uveče je saopšteno da kralj Čarls boluje od raka.

- Tokom kraljeve nedavne operacije uvećane prostate je uočen problem koji izaziva zabrinutost. Naknadni dijagnostički testovi su pokazali da ima rak. Njegovo veličanstvo je počelo sa tretmanom lečenja, a lekari su ga savetovali da odloži prethodno dogovorene obaveze koje podrazumevaju pojavljivanje u javnosti - navodi se u obaveštenju iz palate.

Izvor: Srbija Danas/Kurir/Agencije/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.