PREMAŠILI SU MILION: Zemlja se bori sa nedostatkom lekara i medicinskih sredstava!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2020, 15:25

PREMAŠILI SU MILION: Zemlja se bori sa nedostatkom lekara i medicinskih sredstava!

Ukupan broj slučajeva koronavirusa u Poljskoj danas je premašio milion.

Prethodno je upozorenje da će se to desiti poslao ministar zdravlja te zemlje Adam Njedžijelski.

Njedžijelski je to rekao odgovarajući na pitanje novinara na privatnoj radio stanici TOK FM o tome da li će Poljska premašiti milion slučajeva danas.

Prema najnovijim podacima, broj slučajeva koronavirusa u Poljskoj premašio je danas milion, pokazuju podaci Ministarstva zdravlja, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << objavljeni u vreme kada se zemlja bori sa nedostatkom lekara i medicinskih sredstava usred drugog talasa pandemije.

Prema podacima ministarstva, do sada je potvrđeno 1.013.747 slučajeva koronavirusa u Poljskoj, dok je od posledica infekcije preminulo 18.208 ljudi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.