PREKRŠILI PRAVILO: Divna po kazni u kokošinjcu do subote!

Izvor: Kurir, 03.Okt.2013, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREKRŠILI PRAVILO: Divna po kazni u kokošinjcu do subote!

Divna će morati da brine o kokošinjcu od danas do subote. Poznato je da Karleuša ima strah od kokošaka, a ona je odmah, nakon čitanja pisma, krenula sa razmatranjem kako će hraniti kokoške

Zadruga je kaznila ovonedeljnu gazdaricu Divnu Karleušu jer je ocenila da nije dobro organizovala farmere.

Naime, Divna je dozvolila da šestoro farmera, u isto vreme, spava u toku dana, iako je dozvoljeno samo da odjednom odmara samo četvoro farmera.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Za kaznu, Divna će morati da brine o kokošinjcu od danas do subote. Poznato je da Karleuša ima strah od kokošaka, a ona je odmah, nakon čitanja pisma, krenula sa razmatranjem kako će hraniti kokoške.

Nakon što je pročitala pismo došao je i Proka, koji ju je odmah odveo u kokošinjac da pokupi jaja. Divna najpre nije želela da uđe, ali ju je na kraju Proka bukvalno uvukao.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

PREKRŠILI PRAVILO: Divna po kazni u kokošinjcu do subote!

Izvor: Dzungla.org, 03.Okt.2013

Divna će morati da brine o kokošinjcu od danas do subote. Poznato je da Karleuša ima strah od kokošaka, a ona je odmah, nakon čitanja pisma, krenula sa razmatranjem kako će hraniti kokoške OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.