PREKLAN I ISKASAPLJEN U SMEDEREVU: Otkriveni jezivi detalji koji se kriju iza nezapamćenog zločina

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2023, 14:50

PREKLAN I ISKASAPLJEN U SMEDEREVU: Otkriveni jezivi detalji koji se kriju iza nezapamćenog zločina

Telo muškarca starog šezdeset osam godina iz Smedereva nađeno je u jednom objektu kod Zelene pijace u ovom gradu.

Ubijeni je bio vlasnik lokala u kome je zatečen mrtav.

- Taj lokal nalazi se u tržnom centru koji ne radi. U blizini se nalaze dve kafane i dva lokala koji nikada nisu radili. Jedan od tih objekata on je kupio, ali ne kako bi se bavio trgovinom već je hteo da živi tu - pričaju šokirane komšije.

Komšije za medije kažu i da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tog dana ispred lokala bio veliki broj policije, te da nikome nije jasno zašto je  ubijen.

- To je stariji čovek, znao sam ga iz viđenja. Niko ništa ne priča, ne znamo šta bi mogao biti motiv, niti ko ga je ubio - navodi on.

Prema prvim informacijama, tokom uviđaja je utvrđeno da je isečen po vratu i ima više ubodnih rana po grudima.

Policija je obavila uviđaj, a po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Smederevu policija obavlja razgovore, prikupljaju se tragovi i izuzimaju kamere sa video nadzora.

Izvršilac ubistva trenutno se vodi kao NN lice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.