PREKIPELO MU ZBOG NEISPLAĆENE PLATE: Seo u bager, pa se osvetio poslodavcu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2021, 00:34

PREKIPELO MU ZBOG NEISPLAĆENE PLATE: Seo u bager, pa se osvetio poslodavcu (VIDEO)

Seo je u bager i uništio 5 kamiona u vlasništvu firme.

Radniku iz Turske prekipelo je zbog neisplaćene plate pa je odlučio da se osveti svom šefu. Hakan M. iz Turske radio je na iskopu uglja, a nakon što nije primio platu seo je u bager i uništio 5 kamiona poslodavcu.

Portal Haberturk prenosi kako je vlasnik firme zapravo Hakanov ujak, a navodno bi napravio i još veću štetu da ga ljudi nisu sprečili u razbijačkom pohodu.

sizce doğru birşeymi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << yaptı ##işçiler ##emekci ##ekmekparası ##inşaat ##işçilerkardeşdir

♬ orijinal ses - tiktokyayini

Video je prethodnih dana postao viralan na TikToku, a mnogi su se poistovetili sa Hakanom i dali mu podršku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Omer nije ispaltio radnicima plate, a onda je njegov sestrić seo u bager i naplatio mu sve sa kamatom

Izvor: Blic, 16.Sep.2021

Nezadovoljni radnik iz Turske, po imenu Hakan M., rešio je da svom poslodavcu, koji mu je ujedno bio i ujak, na teži način stavi do znanja da ne želi da pređe preko neisplaćenih plata. Naime, on je seo u bager, nakon čega je kašikom razlupao pet kamiona u vlasništvu firme njegovog ujaka.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.