PREKIPELO MU NAKON 50 GODINA BRAKA: David čekićem ubio suprugu i zapalio je, a njihov sin po prvi put iznosi JEZIVE DETALJE KOJI SU PRETHODILI ZLOČINU

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 08:24

PREKIPELO MU NAKON 50 GODINA BRAKA: David čekićem ubio suprugu i zapalio je, a njihov sin po prvi put iznosi JEZIVE DETALJE KOJI SU PRETHODILI ZLOČINU

Supružnici su se ceo život svađali i prepirali.

David Klark (80) koji je čekićem više puta udario svoju suprugu, a zatim njeno telo zapalio u automobilu, osuđen je na doživotnu kaznu zatvora.

On je sa suprugom bio u braku više od 50 godina.

Sudija je tokom izricanja presude rekao da je David svoju suprugu ubio na vrlo brutalan način znajući da će joj naneti nezamisliv bol.

David, koji je po struci inženjer elektrotehnike >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se u decembru prošle godine izjasnio krivim za zločin.

Par, koji se upoznao na bogosluženju i venčao 1968. godine, imao je četvoro dece.

Njihov sin David Klark Junior rekao je da su se njegovi roditelji oduvek svađali, da je njegov otac često bio nasilan i maltretirao njegovu majku, ali da su mislili da se njihov odnos popravio godinama.

Tokom suđenja je izrečeno da su se danima pre zločina njih dvoje često svađali, nakon što je David otkrio da godinama ima aferu i da uskoro ide na odmor sa tom ženom.

Na dan ubistva, David je poslao poruku svojoj deci u kojoj im je rekao da ih voli. Zatim je svoju ženu slagao da će je odvesti na plažu. Umesto toga odveo ju je do Sketi LEjna, devet puta udario čekićem i polio benzinom.

Jedan radnik čuo je njene krike, a kada je video zapaljeni automobil pokušao je da joj pomogne. David ga je tada odgurnuo i odjurio kolima, ali se ubrzo zabio u živu ogradu.

Na lice emsta je odmah stigla Hitna pomoć i pokušala da pomogne povređenoj ženi.

- Moj muž je ovo uradio - rekla je ona nekoliko puta.

Umrla je dva dana kasnije, 24. septembra 2023, u bolnici Moriston.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf/M.M./M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.