PREGOLEMA TUGA U PORODICI JOVANOVIĆ: Troje dece živi u veoma teškim uslovima, a danas im je preminula majka (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2020, 21:09

PREGOLEMA TUGA U PORODICI JOVANOVIĆ: Troje dece živi u veoma teškim uslovima, a danas im je preminula majka (VIDEO)

Nameštaj u kući je star i neupotrebljiv, stolarija dotrajala, daščani pod propao, a u kući nema ni vode

Teški uslovi u kojima živi porodica Jovanović sa troje dece iz ivanjičkog sela Opaljenik stigla je još jedna tužna vest. Ostali su bez majke Sandre. Nesrećna žena je preminula u bolnici gde je bila na lečenju posle pada sa stepenica kuće, kada je ostala trajno nepokretna.

Tako su Danijela (11), David (12) i Miloš (14) ostakli u trošnoj kući sa ocem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Momčilom. Najmlađa Danijela spava na fotelji, a njen stariji brat David spava sa ocem, da bi najstariji brat mogao da spava sam.

.

Crkvena opština Brezova u saradnji sa MZ Opaljenik i Udruženjem građana za naprednije selo pokrenula je akciju pomoći porodici Jovanović za izgradnju kuće u kojoj bi mališani mogli da imaju bezbrižno detinjstvo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.