PREGLED DANA Edin: Marijana, ti si zaljubljena u mene!

Izvor: Kurir, 10.Dec.2013, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREGLED DANA Edin: Marijana, ti si zaljubljena u mene!

Zadruga je smislila novu igru: farmeri su dobijali pojedine rečenice, a oni su morali da pogode ko je te rečenice izgovorio. Jedna od zadatih rečenica bila je sledeća :Marijana, mislim da si ti zaljubljena u mene

Danas su farmeri dobili novi zadatak od Zadruge, koji, kako stvari stoje, nije baš prijao Edinu Škoriću, a ni njegovoj devojci Jeleni Jovanović.

Zadruga je smislila novu igru: farmeri su dobijali pojedine rečenice, a oni su morali da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pogode ko je te rečenice izgovorio. Jedna od zadatih rečenica bila je sledeća :"Marijana, mislim da si ti zaljubljena u mene". Trebalo je da se farmeri međosobno dogovore, i da saopšte ko je tu rečenicu izgovorio tokom rijalitija.

Oni su bili ubeđeni da je to Marko Vukotić izgovorio, samo nisu bili sigurni da li je to rekao Marijani ili Romani. Naposletku, složili su se da je tu rečenicu Marko kazao Romani. Međutim, nisu bili u pravu...

Odmah potom stigao je i tačan odgovor Zadruge: rečenicu je odgovorio Edin Škorić, i to Marijani Leontijević! Videlo se da je bivšem odbojkašu bilo neprijatno, a ni Jeleni Jovanović nije bilo svejedno. On joj je nešto promrmljao kako je ta rečenica izvučena iz konteksta, kako je tada pričao sa Marijanom o Marku, pa se došlo ko zna kako do toga... bio je potpuno neodređen bivši odojkaš.

20.52 - Ivan i Edin su se posvađali.

Ivan je najpre pričao sa Marijanom o situaciji koju su ona i Edin imali u hotelu i to kako joj je Škorić prebacio nogu.

"Ivane, ja tebe smatram inteligentnom osobom i prijateljem. Nemoj tako da pričaš, rekao si da sam se približio i namerno prebacio nogu preko nje. I to ti od svih ljudi", rekao je Edin.

Ivan je pokušao da se izvadi i rekao da je pričao sa Marijanom.

"Jesi pričao sa njom, ali pomenuo si mene, zato sam se umešao. Pričaš o meni. Nemoj to da radiš, to je najveća glupost",rekao je Škorić.

Jelena Golubović se sve vreme ubacivala u njihov razgovor. Ivan je počeo da viče na Jelenu, a Edin je rekao da prestane. "Jelena nebitna si, prestani".

"Pričaš u intervjuu da sam te ja razočarao, čime sam te razočarao? Svojim ponašanjem, šta, podetinio sam? Pa ja tako hoću da se ponašam, ja se nikada neću ponašati kao ti", rekao je Edin.

"JA sam bio najomiljeniji lik u obdaništu, takav sam bio i u osnovnoj i u srednjoj i zbog toga nisam baš dobro prošao"Rekao je Ivan, a Edinu nije jasno zašto mu to priča.

20.28 -Romani i Marko nije jasno zašto farmeri pričaju da su u ljubavi

"Moram da priznam da sam sad već iziritirana pitanjima Marko i ja..", rekla je Romana.

"Ne znam dokle će više da nas farmeri spajaju, dokle", zapitao se Marko.

"Ovde je očigledno popularno da su svi parovi, pa je Marko krenuo da se zeza 'ljubavi, bebo' pa su ljudi pogrešno shvatili"; kaže Romana.

"Ne znam, vreme će pokazati, ali Romana ga mnogo pazi, mazi, izdvaja", rekla je Zorica.

Romana i Vukotić su se složili da Zorica preteruje sa pričama o njima.

20.25 - Većina farmera se složilo da je Marijana najnezanimljivija osoba na imanju.

20.16 - Jelena G i Marko se raspravljaju oko štale.

"Tri meseca ništa nisi radila i sad hoćeš da radiš. Ja ti ništa nisam rekao, Sloba je rekao da ne možeš, a ja sam te pustio. Dva dana si išla, a treći te nije bilo. Danas si otišla i nikome ništa nisi rekla", rekao je MArko i dodao: "Ako hoćeš da radiš, radi, ako nećeš nemoj".

20.03 - Jelena je pričala sa kučetom u dvorištu

"Oni su debili, oni ne znaju ni pismo da protumače. Sigurno je to Zorica rekla da mi ne daju štalu. Jeste, milice moja"; pričala je Jelena Golubović kučetu i dodala da će se sve promeniti ako se Čupo vrati.

20.00 - Ekrem čita Borisovo pismo.

On kaže da mu je Farma mnogo donela, puno prijatelja i ljubav.  On je napisao da je iskreo zavoleo Kaću i izjavio joj ljubav. Katarina je ovonedeljna gazdarica.

"Nastaviću da se borim i da budem jaka, ali sinoć ne znam kako sam izdržala. Hvala ti na svemu što sii uradio za mene, jedva čekam da bude baraž da te opet vidim", rekla je Katarina.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO PREGLED DANA Edin: Marijana, ti si zaljubljena u mene!

Izvor: Dzungla.org, 10.Dec.2013

Zadruga je smislila novu igru: farmeri su dobijali pojedine rečenice, a oni su morali da pogode ko je te rečenice izgovorio. Jedna od zadatih rečenica bila je sledeća :Marijana, mislim da si ti zaljubljena u mene OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.