PREDUGO ČEKALA NARUDŽBINU PA IZVADILA UTOKU: Žena zapucala po osoblju kioska brze hrane (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2021, 17:34

PREDUGO ČEKALA NARUDŽBINU PA IZVADILA UTOKU: Žena zapucala po osoblju kioska brze hrane (FOTO/VIDEO)

Osoblje je pobeglo kroz druga vrata

Policija u Memfisu traga za besnom mušterijom u jednom kiosku brze hrane nakon što je žena, kojoj je dosadilo da čeka narudžbinu, izvadila pištolj i zapucala po osoblju.

Kako prenose lokalni mediji, žena se posvađala sa zaposlenima u kiosku, izvadila pištolj, nagnula se kroz prozor za narudžbine i zapucala. Navodno je bila ljuta jer je predugo čekala narudžbinu.

Aggravated Assault 5305 Winchester Road Report#2103012830ME >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << On Tuesday, March 30, 2021, Memphis Police responded to a...

Posted by Memphis Police Department est.1827 on Friday, 2 April 2021

. Niko nije povređen.

VIDEO: An angry drive-through customer shoots up a Burger King in Memphis (CNN). pic.twitter.com/0V09uyFaKd

— WDBJ7 (@WDBJ7) April 5, 2021

Policija nudi 1000 dolara nagrade svakome čija informacija pomogne u hvatanju devojke koju je više kamera snimilo kako puca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.