PREDSEDNIK ZAGRMEO IZ BRISELA Vučić o sramotnom ponašanju opozicije: Sutra ću da saopštim nove podatke, NIJE VIŠE PET ODSTO RAZLIKA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024, 14:44

PREDSEDNIK ZAGRMEO IZ BRISELA Vučić o sramotnom ponašanju opozicije: Sutra ću da saopštim nove podatke, NIJE VIŠE PET ODSTO RAZLIKA!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvuje danas na Samitu o nuklearnoj energiji, koji organizuju Međunarodna agencija za atomsku energiju (IAEA) i Belgija.
Odgovarajući na pitanja srpskih novinara u Briselu, Vučić je komentarisao i ponašanje opozicije u Skupštini Srbije.
Podsetio je da je opozicija nekada krala slike iz srpskog parlamenta, a danas krade toalet papir.
- Ja mislim da je važno da ljudi mogu da vide. Video sam da su nasrtali na Stojana Radenovića, video sam jednoga koji je vređao Radenovića. Sramota da mu se uopšte obraćaju bez dubokog naklona. Vidim da su u starom maniru pokrali toalet papir iz skupšinskih prostorija i tim gađali Anu i sve ostale. Ako je to Srbija koju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.