PREDSEDNIK VUČIĆ SUMIRAO NEDELJU ZA NAMA: Nikada nismo brže napredovali u svojoj istoriji, imamo još mnogo toga da uradimo (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024, 17:03

PREDSEDNIK VUČIĆ SUMIRAO NEDELJU ZA NAMA: Nikada nismo brže napredovali u svojoj istoriji, imamo još mnogo toga da uradimo (VIDEO)

Vučić se oglasio na društvenoj mreži Instagram.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sumirao je danas nedelju za nama.

- Nikada nismo brže napredovali u svojoj istoriji i zato vas molim da pomognemo, da izguramo još ove četiri godine najjače što možemo, da budemo ponosni domaćini EXPO 2027 - poručio je predsednik u objavi na Instagram profilu "buducnostsrbijeav" ispod video snimka, pa dodao:

- Imamo još mnogo toga da uradimo, a zemlja će nam izgledati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potpuno drugačije. Moramo da nastavimo da radimo, da se borimo, da ne odustajemo. Pobediće Srbija! - poručio je predsednik Vučić u objavi.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"DA IZGURAMO JOŠ OVE ČETIRI GODINE" Vučić o EXPO 2027

Izvor: Blic, 25.Feb.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da će Srbija biti ponosan domaćin EXPO 2027, te da će zemlja izgledati potpuno drugačije, ali da ima još mnogo toga što treba da se uradi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.