PREDSEDNIK VUČIĆ SA RODITELJIMA OTETOG MLADIĆA: Emotivan susret Boriću se za njega! Kao roditelj, razumem bol!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 13:30

PREDSEDNIK VUČIĆ SA RODITELJIMA OTETOG MLADIĆA: Emotivan susret "Boriću se za njega! Kao roditelj, razumem bol!"

Predsednik Srbije je još jednom pokazao ljudskost.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je u posetu Jakova i Idit Ohel, roditelje Alona Ohela, mladića kog je kidnapovao Hamas nakon muzičkog festivala 7. oktobra 2023. godine.
Ovaj emotivan susret označio je predsednikovo izražavanje razumevanja za bol porodice Ohel, ističući svoju odlučnost da se bori za svakog državljanina ove zemlje.
Alon je državljanin Srbije, njegovim roditeljima, Idit i Jakovu, rekao sam da ću se kao predsednik ove zemlje boriti za život mladog Alona. Činimo sve da se Alon vrati svojoj porodici, sa nadom da će prestati sukobi koji su naneli preveliku patnju svim stranama. Kao roditelj,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.